¨

Knud Larsen: Frygt for terror kan spolere folkemøde

Foto: TV ØST

Folkemødet på Bornholm risikerer at drukne i terrorsikring, og det vil ødelægge idéen om, at mødet handler om kontakt og dialog mellem borgere og politikere.

Den årlige begivenhed på Bornholm, folkemøde, hvor politikere og borgere mødes i dialog og tæt kontakt, er i fare. Det mener Vordingborgs borgmester Knud Larsen (V). Han frygter, at der vil komme så meget terrorsikring, at de frie dialoger forsvinder. Det skriver Sjællandske.

Knud Larsen bekymring grunder i, at den hollandske og indvandrekritiske politiker Geert Wilder, er inviteret til mødet på solskinsøen. Geert Wilder er inviteret med for at diskutere ytringsfrihed sammen med Flemming Rose, der var manden, der valgte at bringe Muhammed-tegningerne i Jyllands Posten tilbage i 2005.

Begge debattører har tidligere modtaget mordtrusler, og derfor frygter Knud Larsen, at der vil komme et så stort opbud af politi og efterretningstjeneste, at den frie og gode stemning, vil gå tabt.

- Jeg går ind for både ytringsfrihed og trykkefrihed, men ikke for ytringspligt eller trykkepligt. Og hvorfor ændre et folkemøde til at udnytte ytringsfrihedens yderste grænser, spørger Knud Larsen, til Sjællandske.

Det skriver Sjællandske. 

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App