Klovn jagtede skræmt kvinde i Præstø

Hele fire gange i aftes og nat blev Sjælland ramt af klovne, som skræmmer tilfældige mennesker.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

En kvinde fra Præstø var omkring midnat ude for at lufte sin hund, da hun pludselig opdagede en klovn stå foran hende på Strandvejen.

Kvinden vendte straks om med sin hund, men med det samme begyndte klovnen at jage hende ned ad vejen. Hun nåede indenfor i sit hjem, smækkede døren og ringede med det samme til politiet.

Hele fire gange i aftes og nat blev Sjælland ramt af klovne, som skræmte tilfældige mennesker. Det oplyser Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi til TV ØST.

Ud over tilfældet fra Præstø omkring midnat, så blev der også meldt om klovne i en have kort før midnat ved Mern. Mens der sent søndag aften var hele to meldinger om uhyggelige klovne i Næstved, som skabte frygt.

Politiet ser med stor alvor på sagen.

- Hvis vi får fat i dem, bliver de sigtet for ordensbekendtgørelsen eller våbenloven, hvis de er i besiddelse af våben, siger Søren Østervig, vagtchef hos Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi, til TV ØST.

Ser du en klovn? Så ring til politiet

Fænomenet, der angiveligt stammer fra USA, har for alvor indtaget Danmark inden for den seneste uge. I weekenden fik en 20-årig mand fra Holbæk sig lørdag noget af en forskrækkelse.

Han gik på en sti i lokalområdet, da en ukendt person pludselig sprang ud fra en busk. Ansigtet var dækket af en klovnemaske, og hånden var knyttet om en kniv. Som reaktion slog den 20-årige klovnen i hovedet med en knytnæve.

- Derfor opfordrer vi folk til at ringe til os, så vi kan lukke ned for den trend, der breder sig, siger Søren Østervig, vagtchef hos Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi, til TV ØST.

Politiet kan kontaktes på telefon 1-1-4.

play
Hans Jørgen Kolmos

Professor om britisk virusvariant på plejehjem: - Bekymrende, men ikke uventet

play
Kildemarkscenteret i Næstved

Tre beboere smittet med britisk coronavariant på plejehjem i Næstved

play
trelleborg

Vikingeborg vil på verdensarvsliste – kan fordoble besøgstallet

play
Louise Hvitfeldt Hansen Nykøbing Falster

Corona får flere unge til at føle sig ensomme: - Hele ungdomsårgangen er presset

play
dtu.1

Opsendelse af rumsonder gik som planlagt – landede uden for Stenlille

playliveblog
Coronavirus

Seneste nyt om coronavirus: Regeringen vil indføre krav om isolation efter rejser

Se flere