Kasper køber den sidste bil fra Olsen-banden

Kasper Christensen er selvstændig mekaniker fra Tjørnemark på Møn, og så er han den lykkelige ejer af den sidste originale bil fra Olsen-banden

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Kasper Christensen er vild med Egon, Benny, Kjeld og Yvonne fra Olsen-banden.

- Jeg ser Olsen-Bandenfilm hver eneste dag. Det er så hyggeligt, siger han.

Han råder over hundredevis af effekter fra det folkekære univers. Senest har han scoret den helt store jackpot: Han har fået fingre i den sidste, originale bil fra Olsen-Banden, en Chevrolet Bel Air årgang 59, og den var dyr.

quote Jeg ser Olsen-bandenfilm hver eneste dag

Kasper Christensen

- Jeg vil ikke afsløre hverken køberens navn eller prisen. Men jeg kunne ligeså godt have købt mig et lille hus på Møn, siger han.

Skrotbunken skal køre næste år

Lige nu står bilen som en skrotbunke, men den bliver fiks, færdig og køreklar til foråret næste år, lover mekanikeren fra Møn.

- Jeg har lavet et væddemål med Fredericia Bilmesse, om at jeg ankommer kørende i bilen den 25. marts næste år, så jeg får lidt travlt, siger Kasper Christensen.

Der er benyttet i alt 8 amerikaner-flydere af modellen Chevrolet Bel Air årgang 59 i Olsen-Banden filmene.  De syv biler er skrottet - den sidste er ved at komme til ære og værdighed i et værsted på Møn.

Kasper Christensen regner med at bruge omkring 150.000 kroner på at sætte bilen i stand. Og når den er færdig vil han oogså bruge den til bryllups- og konfirmationskørsel.

Alle er velkomne til at komme ud på Kasper Christensens værksted og se bilen, hvis de har lyst, fortæller han - bare de lige ringer i forvejen.