Jolle drevet i land på Sydsjælland - ejeren efterlyses

En cirka fem meter lang, hvid jolle er drevet i land ved den nordlige del af Præstø Fjord.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Kender du jollen med det tyske navn Kleine Bärbel?

quote Den har faktisk ligget der siden februar måned

Palle Hansen, kommunikationsmedarbejder hos Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi

Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi efterlyser ejeren af en hvid jolle, der er drevet i land ved den nordlige del af Præstø Fjord.

Jollen er skyllet i land ud for Fjordvej nord for Leestrup Strand, og ifølge politiet er der ikke umiddelbart tale om en ulykke eller en forbrydelse.

Drev i land i februar måned

Det er tale om en cirka fem meter lang, hvid jolle, som har ligget på stedet siden februar, oplyser politiet. Jollens navn er oversat til dansk Lille Bjørn og kan stamme fra Tyskland.

- Den har faktisk ligget der siden februar måned, og nu har det været muligt at kigge nærmere på den. Så skulle den gerne finde retur til dens rette ejermand, siger kommunikationsmedarbejder hos Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi, Palle Hansen 

- Det er ikke fordi, der er noget mystik eller mistanke om, at der er sket noget dramatisk. Umiddelbart er det ren og skær hittegods, tilføjer han.

Artiklen fortsætter efter billedet.

En cirka fem meter lang, hvid jolle er drevet ind i den nordlige del af Præstø fjord.
En cirka fem meter lang, hvid jolle er drevet ind i den nordlige del af Præstø fjord. Foto: Sydsjælland og Lolland-Falsters Politi

Har man efterforsket, om der er tale om forbrydelse?

- Ham der står for sagsbehandlingen har været ude at besigtige den, og han skal ud og kigge på den i dag også. Men der er ikke mistanke, om at der skulle være noget som helst mystik, andet end at den bare er drevet løs, siger Palle Hansen.

Hvis du kender jollen eller har oplysninger om, hvor den stammer fra, hører politiet gerne fra dig på telefon 1-1-4.