Johns Fisk og røgvarer

På Nordhavnen i Vordingborg ligger det gamle fiskerhus. Her har der været røgeri i mange år, men det er først efter John har overtaget forretningen, at der for

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

John er svejser, og har tidligere rejst rundt i europa og svejset, indtil en skade i hans skulder fik ham til at slå sig til ro.

John syntes, at der manglede et billigt spisested ud til vandet i Vordingborg, og hans interesse for at fiske gjorde, at det faldt ham naturligt at overtage fiskehuset.

Indenfor i røgeriet bliver de forskellige fisk røget ved forskellige grader, men de får allesammen den specielle smag fra den gamle rygeovn. Og det er populært.

John kan nemlig mærke at interessen for røgeriet stiger og stiger, så der er sat gang i en tilbygning, så han og hans syv ansatte kan følge med efterspørgslen

Og så får du selvfølgelig også et køkkentip. I denne uge kan du lære, hvordan du kan se, at en fisk er frisk.

Johns Fisk og Røgvarer, Nordhavnsvej 12, 4760 Vordingborg

[video:flv:080808_Magasin_Mad_med_mere.flv]

 


Nyhedsoverblik