Ingen kan blive klippet - lokal frisørsalon udskriver sjov corona-konkurrence

Ingen kan komme til frisør i disse dage, og mange må lade håret gro. En lokal frisørsalon i Stege udlover nu gratis klipning til den grimmeste frisure.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

I denne tid er alle frisører lukket, og det er derfor umuligt at få klippet sit hår.

Sådan står der i en annonce fra en lokal frisørsalon i Stege, Klip Fiske Salonen, i Ugebladet for Møn.

Ejeren har oprettet en konkurrence i anledning af coronakrisen, hvor ingen kan komme til frisøren, og hvor håret får lov at gro frit. Konkurrencen går ud på, at personen med den grimmeste frisure kan vinde et gavekort på en gratis klipning, når det igen bliver muligt at åbne salonen.

 - Vi er jo som frisører blevet tvangslukket den 18. marts. Jeg synes, bare det kunne være sjovt, at folk kan sende nogle sjove frisurer, siger Zeanet Gøth, indehaver af Klip Fiske Salonen.

quote Det er store og sunde forretninger, der måske risikerer at gå konkurs

Zeanet Gøth, indehaver af Klip Fiske Salonen

- Det er jo smaddertrist for os alle sammen det her. Så er vi nødt til at bevare det gode humør. Hvis vi kan grine lidt hver dag med at lave et eller andet. Alle mulige sjove påfund for at sprede lidt glæde.

- Jeg er rigtig ked af det på mine kollegers vegne

Den 17. marts meddelte statsminister Mette Frederiksen (S), at fra den efterfølgende dag, den 18. marts klokken 10.00, skulle storcentre samt restauranter, værtshuse, frisører og en række specialbutikker holde lukket. Samtidig blev der indført forsamlingsforbud på grupper over ti personer. 

- Samme dag, som vi blev lukket ned, kunne jeg godt se, hvor det bar hen, siger Zeanet Gøth.

- Jeg er rigtig ked af det på mine kollegaers vegne, som har personale, og elever, der ikke kan gå til svendeprøve her i april. De er rigtig, rigtig dårlig stillet, og det er store og sunde forretninger, der måske risikerer at gå konkurs. Det gør mig faktisk rigtig ked af det.

Artiklen fortsætter efter billedet.

 
  Foto: Facebook

- Tror ikke, at mit fag åbner op efter påske

Klip Fiske Salonen i Stege er en anderledes frisørbutik, hvor der også sælges fiskegrej.

- Jeg er kun mig selv. Min butik er lidt sjov, fordi vi også sælger fiskegrej. Derfor hedder salonen Klip Fiske Salonen. Min mand er producent af det her fiskegrej, så vi har en stor butik og en produktion af det i Vordingborg, siger Zeanet Gøth.

Mandag meddelte Mette Frederiksen på et pressemøde, at regeringen regner med at åbne samfundet gradvist op efter påske. Men indehaveren af Klip Fiske Salonen regner ikke med, at det kommer til at gælde for frisører. 

quote Jeg tror personligt ikke, at vi kommer til at åbne efter påske, for vi står ikke to meter fra folk, når vi klipper

Zeanet Gøth, indehaver af Klip Fiske Salonen

- Jeg tror personligt ikke, at vi kommer til at åbne efter påske, for vi står ikke to meter fra folk, når vi klipper.

Søren Brostrøm har klippet sig selv

Den ukronede konge af sundhed Søren Brostrøm har klippet sig selv. 

Omend det er »blevet lidt skævt i nakken,« har han også valgt at dele et billede af resultatet på Twitter, hvor flere tusinde mennesker på ingen tid har rundet opslaget.

Søren Brostrøm har dog også et budskab og ikke kun resultatet af en klipning at dele med omverdenen.

Artiklen fortsætter efter tweetet.

- Jeg har dårlig samvittighed i forhold til min frisør Alaa-Eddine, som har lukket forretningen, men får bøvl med skæve frisurer, når han åbner igen. Så jeg har sendt ham MobilePay med det, jeg plejer at betale ham, skriver direktøren ledsaget af et hashtag med budskabet "støt din frisør."

Med opslaget og ikke mindst den frivillige betaling, bakker Søren Brostrøm dermed op om en bøn fra erhvervslivet om at støtte økonomisk op under en krisetid.