Indbrudsbølge vokser i Vordingborg

Hele 23 indbrud er der blevet registreret i Vordingborg i løbet af få dage. Politiet formoder, at den samme indbrudsbande står bag mange af indbruddene.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Antallet af indbrud i Vordingborg vokser. Tirsdag havde lokalpolitiet registreret 15 indbrud, men nu er tallet steget til 23.

Det skriver Sjællandske.

Politiet har en formodning om, at det er den samme indbrudsbande, der står bag mindst 17 af indbruddene.

Private og firmaer ramt

Det er især gået ud over beboerne på Iselinge-udstykningen i det østlige Vordingborg. Men også beboerne i Ørslev og Nyråd er blevet ramt af indbrud.

Samtidig er der også flere virksomheder i industriområdet i Ørslevs udkant, der er blevet ramt.

På genbrudspladsen på Spirevej, har ukendte gerningsmænd knust en rude og stjålet en iphone.

Og hos Corning Optical Communications på Industriparken, er der blandt andet blevet stjålet en bærbarcomputer, en docking station og to kameraer.

Politiet har travlt  

De mange indbrud har givet travlhed hos politiets indbrudsgruppe, som har base i Vordingborg.

- De har været ude alle gerningsstederne og har forsøgt at sikre noget af bevismaterialet og skaffet fingeraftryk. Men som så mange andre steder, så er de jo også ferieramt, så det har givet overarbejde, siger Arne Holdensen fra Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi til Sjællandske.

Nabohjælp og forholdsregler

Politiet opfordrer folk til at være ekstra opmærksomme og tage sine forholdsregler.

- Hvid der render mistænkelige personer omkring, så forsøg at få så godt et signalement som muligt. Holder der fremmede biler på villavejen, så noter registreringsnummer, farve eller type, siger Arne Holdensen til avisen.