¨

Halbal med til at vække danseglæde i Præstø

02:38

Godt 200 pensionister har de sidste tre dage haft sved på panden i forbindelse med Vordingborg Kommunes motionsdage. I tirsdags var det i Vintersbølle Hallen, onsdag i Møns Hallen og i dag var der så halbal og fællessang i Præstø Hallen

1 af 2

I tre dage i træk har pensionisterne i Vordingborg Kommune været til motionsdage. Det sluttede i dag i Præstø Hallen med blandt andet halbal.

Motionsdage i Vordingborg kommune er en tradition. I år var det 10. gang, og 91-årige Ruth Andersen fra Præstø har været med næsten hvert år.

- Jeg kan godt lide at være sammen med ældre, og jeg kan godt lide at være lidt aktiv, siger Ruth Andersen.

Hun var med, da der i dag blev sat punktum i Præstø Hallen, og hun fik hilst på flere mennesker, som hun ikke ser så tit.

Og det er præcis, hvad motionsdagene handler om. Sys Skive, Leder af Vordingborg Kommunes afdeling for forebyggelse og rehabilitering: - Det bedste er, at de ældre møder hinanden på kryds og tværs, som de jo ikke gør i dagligdagen.

86-årige Børge Madsen har taget turen fra Vordingborg for at komme til halbal i Præstø. 

- Det er dejligt, og så får man lov til at holde om pigerne, og det er også noget værd, siger Børge Madsen. 

Motionsdagene har været fordelt i tre haller. I tirsdags i Vintersbølle Hallen, onsdag i Møns Hallen og altså finale i dag Præstø Hallen med halbal og fællessang.  

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App