Grisen er stadig løs

I Skibinge ved Præstø er en kælegris stadig på fri fod, efter den i sidste uge stak af. Det meste af byen er nu gået på grisejagt.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Efter vi på TV ØST i går kunne fortælle om en kælegris, der for kort tid siden stak af, så er den vilde grisejagt gået i Skibinge.

På byens facebookside kan man følge med i, hvordan flere har spottet grisen ved Jungshovedvej, hvor grisen eftersigende skulle gemme sig i et krat.

Det har været flere til at køre ud på Jungshovedvej for at fange grisen. Der er nemlig blevet udlovet en dusør på hele 500 kroner til den, der kan fange grisen med det røde halsbånd.

En fødselsdagsgave stak af

Grisen blev givet i 18-års fødselsdagsgave til en ung mand fra byen, men inden han nåede at finde ud af, hvad han skulle gøre med grisen, så stak grisen af, og den huserer nu rundt i Skibinge.

På facebook kan man læse, hvordan en grisejæger efter dagens grisejagt har siddet fast i mudderet i flere timer i sin bil, fordi han forsøgte at køre efter grisen.

Claus Nikolaj Hunt skriver på facebook:

- Vi bliver nødt til at lægge en plan (for at fange grisen red.). Den tager så meget røven på os. 

Grisen er ifølge beboerne i Skibinge lynhurtig og snild til at stikke af. Så det kræver altså sin mand at fange den lille firbenede fætter med det røde halsbånd.

Læs også: Gris på springtur skaber postyr i Præstø