Glæde i Vordingborg over nye arbejdspladser

Vordingborg får et endnu ukendt antal arbejdspladser til Kommunen, som en del af regeringens plan Bedre Balance.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Der er glæde hos Vordingborgs borgmester Knud Larsen, efter at det i dag blev offentliggjort, at Vordingborg Kommune får nye statslige arbejdspladser i forbindelse med udflytningen fra hovedstadsområdet. Det er dog fortsat usikkert hvor mange arbejdspladser, det drejer sig om.

- Jeg forventer en del, idet Regeringen ifølge deres udspil ”Bedre Balance” har planlagt at overflytte 393 arbejdspladser fra Arbejdsskadestyrelsen og Statens Administration til ATP/Udbetaling Danmarks fem centre rundt om i landet. Heraf ligger det ene i Vordingborg, og her er der plads til mere end 100 nye arbejdspladser. Så alt i alt kan man kun kalde det glædeligt, skriver borgmesteren i en pressemeddelelse.

Derudover glæder han sig over, at hele Udlændingestyrelsen flytter til Nabokommunen Næstved. De får i alt 396 nye arbejdspladser. Og at de i Guldborgsund får lige under 100.

- Det er udflytninger som på mange måder vil komme hele Regionen til gode, siger han.

Knud Larsen fastslår også, at de i Vordingborg vil gøre hvad de kan, for at de mange nye arbejdspladser vil få størst mulig afsmittende effekt på hele kommunen.

- Vi har længe haft et ønske om flere statslige arbejdspladser, og når vi nu er udset til at få det, så må vi også være klar til at sætte alt ind på at få størst mulig effekt ud af det til gavn for alle vores borgere og for vores erhvervsliv, siger Knud Larsen.