Giver smil på læben - tag på bamsejagt og vind et stort påskeæg

Vordingborg Fri Fagskole har sat bamser i vinduerne. På skolens Facebook-side kan man vinde et påskeæg, hvis man gætter, hvor mange der er sat op.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Vordingborg Fri Fagskole gør, hvad de kan for at sikre lidt smil på læben i en svær tid.

De er nemlig hoppet med på en international dille og har inviteret byen til bamsejagt ved skolen – med god afstand, selvfølgelig.

Legen går ud på, at man kan gå forbi skolen på Færgegårdsvej i Vordingborg og tælle alle de bamser, der står i vinduerne og udenfor.

På fagskolens Facebook-side kan man så gætte på, hvor mange bamser der er – og måske være heldig at vinde ét af tre store påskeæg, som skolen har udloddet til dem, der er bedst til at gætte.

Vinderen bliver offentliggjort tirsdag klokken 12.

Artiklen fortsætter under billederne.

 
  Foto: Frederik Thorup - TV2 ØST
 
  Foto: Frederik Thorup - TV2 ØST

Et verdensomspændende fænomen

Håbet er, at legen kan give anledning til lidt motion, et flot syn og et smil på læberne.

Bamsejagten er en verdensomspændende leg. For halvanden uge siden skrev det engelske medie The Guardian en artikel om, at børn i New Zealand holdt kedsomheden fra døren ved at lede efter bamser i deres lokalsamfund, ligesom også New York Times har sat fokus på trenden.

Også her i Danmark har der været bamsejagt flere steder – blandt andet i Sundby ved Nykøbing Falster. Det kunne TV2 ØST fortælle sidste fredag, den 3. april.

- Det kan godt være lidt svært nogle gange at få børnene med ud, de siger: Åh nej, skal vi nu gå en ny tur, mor. Men nu er der noget at gå efter, og de synes, at det er rigtig sjovt, fortalte initiativtager Katja Edlund.