Fuld stalker kørte selv hen til politiet

En bilist, der i nat i en ordentlig brandert hang på hjul af en kvindelig bilist, endte med selv at køre hen til politiet.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Om det var problemer med selv at finde vej er uvist. Men en 46-årig mand er blevet arresteret, efter han i nat kørte spirituskørsel gennem en større del af landsdelen.

Det oplyser Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi til TV2 ØST.

Fulgte kvinde tæt

Manden begyndte kort efter klokken 2 i nat at følge tæt efter kvinden på Sydmotorvejen, hvor han – selvom hun prøvede at slippe væk fra ham – konstant lå umiddelbart bag hende.

Det gjorde kvinden utryg, og hun ringede derfor til politiet, der instruerede kvinden i at køre ind til politistationen i Vordingborg. Manden fulgte troligt efter kvinden, da hun kørte af motorvejen, og fulgte hende hele vejen ind på politiets parkeringsplads.

- Det viste sig, at manden – ud over at have en høj promille – tidligere havde fået fradømt sit kørekort, og desuden kørte i en stjålet bil.  Derfor blev han anholdt på stedet, oplyser vagtchef Flemming Hartmann til TV2 ØST.

Der er tale om en 46-årig mand, bosat på Lolland.

Høj promille

Vagtchefen ønsker ikke at oplyse mandens målte promille, før den er blevet bekræftet af resultaterne af en blodprøve. Der var dog ingen tvivl om, at manden var fuld, oplyser han.

Manden fik lov til at overnatte i arresten, og vil efter alt at dømme blive løsladt i løbet af mandagen. Han kan dog se frem til et retsligt efterspil.