Første dag på det internationale marked

I dag startede det internationale marked i Vordingborg. På markedet kunne der købes hollandske pølser, franske oste og polske metalfigurer.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Den såkaldte madkaravane er tirsdag kommet til Vordingborg. Det er et stort marked med 26 boder. Her er 12 lande repræsenteret. Idéen med konceptet er, at de besøgende skal kunne opleve Europa lokalt og få et indryk af de forskellige europæiske køkkener.

- Man kan sige, at på en time kan de besøgende besøge hele Europa, når de besøger markedet, fortæller manageren Jeroen Boots.

På markedet sælges der alt fra hollandske pølser og franske oste til polske metalfigurer.

Imponerede besøgende
Og de besøgende TV Øst i dag mødte var meget begejstrede over markedet. Preben Dethlefsen, der er pensionist og bor i Vordingborg, var ligefrem overrasket over det store udvalg af europæiske specialiteter.

- Da jeg gik hjemmefra havde jeg regnet med, at det var et par boder. Men det kommer virkelig bag mig, hvor stor udvalget er, siger han.

Han har endda været nødt til at gå i banken for at få lidt ekstra kontanter til dagens mange indkøb.

Sidste stop i Danmark
Markedet har tuneret rundt i forskellige danske byer og har bl.a. været forbi Præstø. Næste stop er Tyskland. Men indtil da har markedet åbent til og med lørdag.

Markedet har åbent fra 9.30-18.00 onsdag og torsdag. Fredag er der åbent fra 9.30-22.00 og lørdag har markedet åbent fra 9.30-16.00.