Forslag: Fri hash i Vordingborg Kommune

Liberal Alliances borgmesterkandidat vil have fri hash i Vordingborg Kommune, men forslaget møder massiv kritik.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Der skal være fri hash i Vordingborg. I hvert fald hvis det står til Liberal Alliances borgmesterkandidat Thorsten Møller Gregersen, skriver Sjællandske.

Thorsten Møller Gregersen mener, at officiel handel med hash vil reducere rockernes adgang til markedet, og at de unge i dag sendes direkte i armene på de kriminelle bander med de nuværende regler. Derudover henviser han til, at der ikke er undersøgelser, der viser, at brugen af hash i sig selv fører til brug og misbrug af hårdere stoffer.

En ommer

På hans Facebookside buldrer debatten, og her møder det kontroversielle forslag massiv kritik.

- Fri Hash i Vordingborg Kommune? Nej tak! Tager klart afstand fra Liberal Alliances forslag. Vi skal ikke være en kommune, der er kendt for fri adgang til euforiserende stoffer, hvor karavaner af misbrugere så vil valfarte til. Det er et dårligt signal til vores børn og unge, og det vil udvide rockernes marked for andre stoffer. Det er en ommer, Thorsten Møller Gregersen, skriver hans politiske modstander Martin Leider Olsen, der er Socialdemokraternes borgmesterkandidat i Vordingborg.

Én spørger, hvor grænsen går, og om det så også skal være tilladt for børn at bære skydevåben, en anden Socialdemokrat kalder det et vildt forslag, mens en tredje skriver, at han håber, vælgerne søger for, at Liberal Alliance ikke får ledelse i Vordingborg Kommune. 

Hvad mener du? Deltag i debatten.