Fornem fotoserie: - Asiaterne er mere farverige

Kaj Bo Jensen fra Bakkebølle Strand nær Vordingborg har i denne tid udstillet fotos fra sine mange rejser i Asien.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Kaj Bo Jensen fra Bakkebølle Strand nær Vordingborg har i denne tid udstillet fotos fra sine mange rejser i Asien. 

Væggene på Gallerigangen i Kulturarkaden i Vordingborg har fra i mandags været udsmykket med fotografiske motiver fra hele verden. Det er Kaj Bo Jensen fra Bakkebølle Strand, som udstiller et udpluk af sine utallige fotos fra rejser til blandt andet Tibet, Bhutan, Laos, Burma og Cambodia. Siden et kibbutzophold i 1979 har det at rejse været en vigtig del af Kaj Bo Jensens liv. 

"The World Is Still Enough"

Kaj Bo Jensen har valgt at kalde sin udstilling ”The World is Still Enough”, idet han trods sine mange rejser stadig har mange lande, han mangler at opleve. Samtidig er det en lille hentydning til 007 James Bond filmen ”The World is Not Enough”. 

- Jeg har stor respekt for andre mennesker, deres kultur og tro, og er fascineret af forskelligheden og venligheden, man på trods af diverse konflikter finder rundt om i verden, fortæller Kaj Bo Jensen, som de sidste mange år har arbejdet for Røde Kors Asylafdeling, men nu er gået på efterløn. 

Kaj Bo Jensens fornemme fotoserie kan ses i Kulturarkaden frem til 8. april. 

Videoen nedenfor, hvor du også kan se interview med kunstner Kah Bo Jensen, er oploadet af Bjarne Fehstedt, Stensved, via www.tveast.dk/sendvideo. Bjarne Fehstedt er medlem af ØSTHOLDET – læs mere – KLIK HER