Fireårig pige indlagt med alvorlige hovedskader efter trafikuheld - yngre mand varetægtsfængslet

To små piger blev indlagt efter et trafikuheld på landevejen mellem Næstved og Vordingborg. En 22-årig mand er nu varetægtsfængslet i sagen.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Et alvorligt trafikuheld, hvor to biler kørte frontalt sammen, spærrede mandag aften landevejen mellem Næstved og Vordingborg ved landsbyen Klarskov i begge retninger i længere tid.

Ved sammenstødet kom to piger på henholdsvis fire og 11 år til skade, oplyser Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi. Pigerne var begge passagerer i samme bil.

quote Hun blev indlagt med hovedlæsioner

Kent Edvardsen, vagtchef ved Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi

Det var især den fireårige pige, som kom alvorligt til skade. Hun blev derfor fragtet til traumecenteret på Rigshospitalet i København, hvor hun tirsdag morgen stadig er indlagt.

- Hun blev indlagt med hovedlæsioner, mens pigen på 11 år blev overført til Køge Sygehus med nogle benlæsioner. De er begge to stadig indlagt, og vi har ikke hørt noget nyt om deres tilstand, siger Kent Edvardsen, vagtchef ved Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.

Yngre mand kan blive fremstillet i sagen

Trafikuheldet opstod ifølge politiet, da en bagvedkørende bilist kørte op bag i bilen, hvor de to piger sad på bagsædet.

Herefter blev bilen med pigerne kastet over i den modsatte side af vejen og kørte frontalt sammen med en modkørende, oplyser politiet, der havde en bilinspektør på stedet for at foretage tekniske undersøgelser.

Derfor arbejder politiet tirsdag morgen videre med sagen, og har anholdt chaufføren i den bagvedkørende bil, som angiveligt var årsag til trafikuheldet.

Der er tale om en 22-årig mand, som tirsdag eftermiddag er blevet varetægtsfængslet i fire uger ved Retten i Nykøbing Falster.

Føreren af bilen med de to piger kom ifølge politiet ikke til skade ved sammenstødet.

Opdatering
Clock30. okt 2018, kl. 14:24
Opdateret med, at en 22-årig mand er varetægtsfængslet i sagen.