Fire fængslet i stor sag om indbrud

Tre mænd og en kvinde er i dag blevet varetægtsfængslet for en stribe indbrud i Vordingborg-området. Politiets specialgruppe står bag anholdelserne.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Tre mænd og en kvinde er torsdag blevet varetægtsfængslet for indbrud og hæleri, efter at den sjællandske indbrudsgruppe Task Force Indbrud onsdag anholdt i alt fem personer.

- To af mændene er sigtet for indbrud, mens en mand og en kvinde er sigtet for hæleri, fortæller politiinspektør Karl Erik Agerbo, der er chef for Task Force Indbrud.

- Vi anholdt yderligere en mand for hæleri, men løslod ham uden at fremstille ham i grundlovsforhør, fortsætter politiinspektøren.

Onsdagens anholdelser kom efter længere tids efterforskning, der foregik under kodenavnet "Ahorn", og som blev foretaget af Task Force Indbruds gruppe i Maribo.

To af mændene på 20 og 29 år, der er sigtet for 10 indbrud i Vordingborg-området, blev fængslet i knap tre uger, mens en 44-årig mand og en 33-årig kvinde blev fængslet for hæleri - manden i to uger, kvinden i seks dage.

- Vi mener, at der er tale om organiseret indbrudskriminalitet. Der er blandt andet blevet stjålet designermøbler, fortalte Karl Erik Agerbo onsdag til Ritzau.

/ritzau/