¨

Fem biler involveret i alvorlig trafikulykke

Foto: TV ØST

En person er kørt til behandling på Køge Sygehus , efter fem biler tirsdag morgen var involveret i et alvorligt trafikuheld i Vordingborg.

En kvæstet person er blevet kørt til behandling på Køge Sygehus, og to er kørt til behandling på Nykøbing Falster Sygehus for lettere skader efter en alvorlig trafikulykke tirsdag morgen i Vordingborg.

Det oplyser Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi til TV ØST.

Tilstanden på den kvæstede kendes endnu ikke.

Ulykken skete på Brovejen, der leder trafikken mod Storstrømsbroen. Vejen har status af hovedvej.

- En bil ramte to biler, der ventede på at dreje ind til kasernen. Derefter blev bilen slynget ud i modsatte vejbane, hvor den blev ramt af yderligere to biler, fortæller politiets vagtchef Anders Mikkelsen til TV ØST.

Skete ved kaserne

Uheldet skete kort før klokken 8 tirsdag morgen, og meldingen lød i første omgang på, at der var fastklemte på stedet.

Det er føreren af den bil, der forårsagede ulykken, der er slemt tilredt.

Ulykken skete ved indkørslen til Vordingborg Kaserne, og kasernens personale assisterede også politiet under redningsarbejdet. Blandt andet bevogtede de Brovejen, der var lukket i mere end en time, mens der blev ryddet op.

Ulykken skal undersøges

Ifølge TV ØSTs fotograf på stedet, så var der meget glat på grund af snesjap på vejen. Politiet kan dog endnu ikke udtale sig om årsagen til ulykken.

- Vi har sendt en bilinspektør til stedet, der skal undersøge de nærmere omstændigheder ved ulykken, siger Anders Mikkelsen.

00:50 Luk video

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App