Fart på - vi er bagud i cancer-stafet

Alt for få mennesker fra vores region tager selfies med Knæk Cancer-blomsten. Vi er på en femteplads i den landsdækkende konkurrence.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

705 kroner.

Så mange penge er der i skrivende stund blevet samlet ind i selfiekonkurrencen, hvor borgere tager selfies med den særlige stafet-blomst, der rejser fra hånd til hånd gennem landet.

Konkurrencen kaldes blomsterstafeten, og består af 10 blomster, som TV 2 har sendt på rundrejse i Danmark.

Og i vores region vandrer stafetten desværre lidt for langsomt – vi er nemlig bagud i forhold til konkurrencen på landsplan, hvor vi er på en femteplads. Det er skidt, for jo hurtigere blomsten bevæger sig fra hånd til hånd, jo flere penge samles der ind til Knæk Cancer-indsamlingen. Derfor kan vi kun opfordre alle til at sætte fart på blomstens indsamling.

Det økonomiske aspekt af indsamlingen består i, at hver gang nogen tager en selfie med det særlige blomsterlogo, så donerer bilproducenten Hyundai 15 kroner til indsamlingen.

’Blomsterne’ er udstyret med en GPS-sender, så man konstant kan følge dem rundt i Danmark. Du kan se, hvor blomsterne er – lige her, hvor man også kan se den aktuelle økonomiske status.

Blomsten er i skrivende stund et stykke nord for Vordingborg.