Fart på Farø igen igen

Farø er næsten blevet synonymt med fart, og da politiets fotovogn mandag igen var i området, var der atter blæs på bilisterne, hvoraf en af dem nåede en hastighed på 152 kilometer i timen, selvom kun 90 er tilladt.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Selv om fotovognen med ret så jævne mellemrum bliver placeret på Farø, er der fortsat en del bilister, der bliver knipset med al for høj fart.

Og sådan var det også mandag, hvor 280 bilister fik taget et billede.

Læs også: Over 500 bilister kørte for stærkt på Farøbroen

Af de 2697 biler, der passerede i tidsrummet, blev altså 280 fotograferet. Heraf kan 50 se frem til et klip i kørekortet.

Læs også: 1000 bilister blitzet på Farøbroen: Topfart på 172 km/t

Den højeste fart, der blev målt, var 152 kilometer i timen, selv om det kun er tilladt at køre 90 på strækningen.

Læs også: 360 kørte igen forstærkt på Farøbroen

I juli blev over 1000 fotograferet på fem timer, og især en enkelt bilist fik med en hastighed på 172 kilometer i timen politiet til at ryste på hovedet.

- Det her er en del ud over det sædvanlige, og man kan snart ikke gøre andet end at trække på skuldrene. Vi har efterhånden holdt der nogle gange, men vi må bare konstatere, at bilisterne bliver ved med at køre for stærkt derude. Der er gennem årene sket en del ulykker på broen, hvor der i øvrigt ikke er noget nødspor, så vi må bare komme igen, indtil bilisterne forstår, at vi mener det her alvorligt, lød det dengang fra politikommissær Erik Mather fra Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.