Familie leder stadig efter forsvundet kvinde fra Møn

Ifølge kvindens fætter ledes der især i den østlige del af Møn, hvor både den 34-årige kvinde og den anholdte kommer fra.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Tolv dage er gået, og der er stadig ingen livstegn fra den 34-årige Bettina Kjær Arnsfeldt Olsen.

På Møn leder familie og frivillige fortsat efter spor fra Bettina Kjær Arnsfeldt Olsen, der har været forsvundet siden den 12. november.

Den 34-årige kvinde boede i Borre på det østlige Møn og færdedes både på Møn og i Vordingborgområdet.

Natten til søndag blev hendes 27-årige on and off kæreste gennem et par år anholdt og varetægtsfængslet. Han er mistænkt for at have dræbt Bettina Kjær Arnsfeldt Olsen. 

Fokus på Østmøn

Ifølge den forsvundne kvindens fætter har eftersøgningen primært været fokuseret på den østlige del af Møn, hvor Bettina Kjær Arnsfeldt Olsen og den anholdte kommer fra.

- Vi kører bare rundt og leder der, hvor vi tror, hun kan være. Og så er der mange, der har skrevet til os på Facebook, at de kan kigge i de områder, hvor de bor og er kendt, siger fætteren Brian Arnsfeldt Hansen.

Ifølge fætteren luftede Bettina Kjær Arnsfeldt Olsen ofte hund rundt omkring på hele Møn, hvorfor han altså ikke vil udelukke, at hun også kan være andre steder end blot i den østlige del. 

Nægter sig skyldig

Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi har en formodning om, at den 34-årige kvinde er blevet dræbt.

Den opfattelse har dommeren erklæret sig enig i. Derfor er den 27-årige mand varetægtsfængslet frem til den 19. december. Manden selv nægter sig skyldig.

Det er endnu uvist, hvad politiet bygger deres mistanke om drab på.