Endnu et dyr påkørt

Mandag aften skete det igen, at en bilist påkørte et dyr. Bilisten kom ikke til skade, og dyret løb videre ind i skoven, men skal findes.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Endnu engang er et dyr blevet påkørt af en bilist. Denne gang på Københavnsvej ved skoven lidt uden for Vordingborg.

Her var der mandag aften stort opbud af både politi, brandvæsen og ambulance. Det var dog kun dyret, der kom til skade. Det er endnu uklart, om det var et rådyr eller dådyr, som løb ud foran bilen ved 19.30-tiden. Sikkert er det dog, at det blev ramt, og redningsfolkene måtte efterfølgende fjerne en del glasskår fra stedet.

Den mandlige bilist slap fra ulykken uden skader, mens dyret forsvandt ind i skoven. En schweisshundefører skal tirsdag ud for at lede efter dyret.

3 kronhjorte på 3 dage

Det er langt fra første gang her i efteråret, at en bilist kører råvildt ned. 23. september i år påkørte Anders Kristiansen en kronhjort på Sydmotorvejen mellem Udby og Vordingborg midt om natten. Også han slap uskadt fra ulykken, mens hjorten døde. 2 dage senere var den igen gal. Her blev kronhjorte påkørt i Rønnede og i Mørkøv.

Læs også: Fordobling af kronhjorte på Sjælland

Risikoen for uheld er stor for tiden, da hjortene er i brunst. Derfor forvilder de sig i højere grad ud på vejene i jagten på damer.