Endnu en mand anholdt for narkosalg i Vordingborg

En 31-årig mand er torsdag formiddag blevet anholdt for salg af narko og hash i Vordingborgområdet blandt andet på en parkeringsplads ved højlys dag.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Politiet har torsdag formiddag anholdt en mand i forbindelse med salg af narko i Vordingborg.

- Det er korrekt, at vi har anholdt en mand i formiddags i Vordingborgområdet for at sælge kokain og hash, oplyser Ove Groth, politikommissær hos Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi

- Anholdelsen er en direkte udløber af de anholdelser, vi tidligere har foretaget, siger Ove Groth.

Ifølge politiets oplysninger har den 31-årige mand relation til det narkosalg, der er foregået på parkeringspladsen i Vordingborg og andre steder i Vordingborgområdet og har tilknytning til de personer, der blev anholdt i Jungshoved.

Politiet vurderer nu, om manden skal fremstilles i grundlovsforhør fredag.

Flere anholdelser i Vordingborgområdet

Med anholdelsen føjer manden sig til en efterhånden lang liste af personer, som politiet de seneste måneder har anholdt i narkosagen.

Artiklen forsætter under grafikken.

Anholdelserne er sket på adresser i Vordingborg, Ørslev, Falster og Jungshoved. Sidstnævnte aktion er den indtil videre største. Her blev syv personer anholdt på en adresse på Mislehøjvej den 25. november. 

Flere af de anholdte er fortsat varetægtsfængslet, mens to mænd har fået straksdomme på henholdsvis halvandet og to års fængsel.

I oktober sidste år afslørede TV2 ØST på baggrund af fire måneders optagelser omfattende køb og salg af narko på en parkeringsplads i Vordingborg.