Endelig kan forsinket vandhus slå dørene op

Det nye vandhus i Vordingborg bliver efter planen indviet i forbindelse med efterårsferien. Åbningen sker næsten et år senere end planlagt.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Først skulle det åbne i november 2017, så blev det lavet om til december, så februar, så marts og nu altså efterårsferien 2018.

Det nye vandhus i Vordingborg har været længe undervejs, og de mange forsinkelser skyldes især uenigheder med en underentreprenør, som betød, at der skulle findes en ny leverandør, laves syn og skøn af hallen og udbedres en række fejl og mangler.

Men nu ser det altså ud til, at borgerne i Vordingborg snart kan tage en dukkert i den nye svømmehal. 

Det skriver kommunen i en pressemeddelelse.

- Vi glæder os til at byde alle indenfor, siger borgmester Mikael Smed (S).

Også ramt af hærværk

Vandhuset slår dørene op i forbindelse med efterårsferien i oktober, og selvom borgmesteren ærgrer sig over forsinkelserne, så glæder han sig til åbningen.

- Vi har hele tiden stået fast på, at vi ikke ville tage det i brug, før end alt var i orden, og vandkvaliteten kunne godkendes, siger han.

- Men nu er det tid til at se fremad og glæde os. Vandhuse ter en stor, men også en god investering. Jeg er sikker på, at det vil blive et trækplaster både for vores egne borgere, men også for borgere fra omkringliggende kommuner. Og så bliver det jo et kæmpe løft for hele DGI Huset Vordingborg. 

Programmet for åbningen ligger endnu ikke fast. Det bliver offentliggjort i løbet af en måned.

Foruden uenighederne med underentreprenøren har byggeriet også været udfordret af hærværk.