Elever hjælper med indkøb

Elever fra Idrætsefterskolen Grønsund hjalp lørdag de handlende i den lokale brugs med at købe ind. Det gjorde de for at samle penge ind til et godt formål.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Marcus Niebuhr har løbetøjet på og klar til at tilbyde sin hjælp til de handlende i Dagli´Brugsen i Bogø By. Han er sammen med andre elever fra Idrætsefterskolen Grønsund ude for at hjælpe og samtidig gøre opmærksom på den indsamling, de er en del af.

- Vi vil gerne samle penge ind til Danmarks Indsamlingen, siger Marcus Niebuhr.

Eleverne hjælper blandt andet ved at finde varerne til folk, pakke varerne i poser og tilbyde at løbe dem hjem til der, hvor kunderne bor.

- Jeg vil gerne se, om jeg kan nå hjem før dem, siger Marcus Niebuhr.

Samtidig med at kunderne får varerne hjem, så er det også for at vise, at de er en idrætsefterskole, der er glade for at dyrke idræt.

Danmarks Indsamling

Elever fra idrætsefterskolen har lavet en musikvideo, hvor de sætter fokus på årets tema for indsamlingen: Når mor mangler.

Man kan stemme på videoen og derved bidrage med 20 kroner, som går til indsamlingen. Pengene, som bliver samlet ind, skal hjælpe forældreløse børn i udviklingslandene.

Idrætsefterskolen Grønsund konkurrerer med andre efterskoler fra hele Danmark om at samle flest penge ind. Sidste år blev idrætsefterskolen nummer to, og det vil de gerne gøre bedre i år.

- Vi vil gerne have revanche og vinde i år, siger Marcus Niebuhr.

Glade for hjælpen

Kunderne i brugsen var glade for hjælpen fra de unge til deres indkøb.

- Det er dybt rørernde. Det går til et godt formål, så jeg synes, det er fedt, at nogen vil gøre en indsats for det, siger Michael Hargreave.

Ved efterskolen kunne borgerne også få deres bil rengjort indvendigt, eller man kunne tage børnene med til leg i hallen.

Indsamlingen fortsætter til og med den 1. februar, hvor det slutter af med et tv-show på DR1. Hvis du vil se musikvideoen, Idrætsefterskolen Grønsund har lavet, kan du gøre det her.