¨

Ejeren til to engelske bulldogs efterlyses fortsat

02:16

I op til flere dage har to engelske bulldogs strejfet alene omkring i Mern ved Vordingborg. Trods en ihærdig indsats er det ikke lykkedes at finde hundenes ejer. Tilsammen har hundene en værdi på cirka 30.000 kroner, og derfor vækker det også undren, at ingen vil kendes ved de to hunde.

Ejeren af to hunde af racen engelsk bulldog har stadig ikke meldt sig.

To smukke, velplejede hunde blev i onsdags fundet løbende frit omkring i Mern ved Vordingborg.

Hundene er fortsat et mysterium, for trods flere dages intensiv eftersøgning er det ikke lykkedes for finderen eller for et hundepensionat i Præstø at finde hundenes ejere. 

Og det er usædvanligt, at ejeren til de to bulldogs ikke har meldt sig, fortæller ejeren af et hundepensionatet, hvor hundene pt opholder sig.

- Det er to meget velpasset, velfungerende og tillidsfulde hunde. De er i god foderstand, og det er tydeligt, at de er blevet passet godt. Og da det tilmed er to ægte hunde, er det underligt at hverken ejeren eller familie, venner eller nabo til ejeren endnu ikke har meldt sig på banen, siger Lone Larsen fra Ny Holmegaard Hundepension.

Hundene er mellem to og fire år gamle.

Hundene blev fundet mellem Mern og Langebæk, hvor de løb rundt. De var meget tørstige, men er ellers ved godt helbred, og beskrives af deres plejere som meget elskelige hunde.

Hedder Victor og Tøsen

En dyrlægescanning har afsløret, at hundene hedder Victor og Tøsen, men den indeholder kun informationer om hundenes oprindelige avler, ikke til ejeren.

Opslag i en række bulldog-grupper på nettet har ikke givet pote.

De to hunde er af racen engelsk bulldog, der regnes som en kostbar hund der handles til priser på mellem 10-15.000 kroner stykket. 

Hundene skal blive på pensionen påsken over, og dukker ejeren fortsat ikke op, skal der findes et nyt sted til hundene.

Har du oplysninger om hundene, så kontakt politiet på telefon 1-1-4.

 

 

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App