Den mystiske Armani-mand slår til igen

Politiet advarer om en mulig tricktyv, som forsøger at snyde folk med falske Armani-jakker.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Flere personer på Sjælland og øerne er den seneste uge blevet kontaktet af en udenlandsk mand med italiensk accent, som forsøger af sælge Armani-jakker til meget lav pris.

Det oplyser Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi, som formoder, der er tale om kopivarer og derfor risiko for tricktyveri på åben gade. Derfor opfordrer politiet nu folk til at være på vagt.

Manden har tidligere slået til i henholdsvis Nakskov, Nykøbing Falster og Næstved, hvor han har antastet tilfældige personer på parkeringspladser.

De seneste dage har politiet igen fået en række henvendelser om alt for gode tilbud, og tirsdag var det borgere på parkeringspladsen pladsen ved Rema1000 på Valdalsvænge i Vordingborg, der fik tilbuddet fra en både velklædt og veltalende herre.

Fortalte en gribende historie

Ifølge politiet fortalte manden en gribende historie om, at han har været på messe, men var nu strandet med en mængde kollektionsprøver, som han er nødt til at sælge, inden han skal med flyet hjem.

Han udgav sig for at være italiener, men i går, tirsdag, forstod han dog ikke en borger, der talte italiensk til ham. Politiet opfordrer til, at man er meget opmærksom, for selv om varerne bliver solgt som designertøj, er de det næppe.

Hvis man har oplysninger i sagen, kan man kontakte politiet på telefon 1-1-4.