¨

Dårlige resultater i folkeskolen: Børne- og Kulturdirektør stopper i Vordingborg Kommune

Vordingborg Kommune og Børne- og Kulturdirektør, Lisbeth Mogensen, har indgået en aftale om, at hun stopper. Foto: TV ØST

De faglige resultater på folkeskoleområdet er ikke tilfredsstillende. Derfor stopper Børne- og Kulturdirektør i Vordingborg Kommune, Lisbeth Mogensen.

De faglige resultater på folkeskoleområdet er ikke tilfredsstillende. 

Sådan lyder det fra kommunaldirektøren i Vordingborg Kommune, efter kommunen og Børne- og Kulturdirektør, Lisbeth Mogensen, har indgået en aftale om, at hun stopper. 

- Lisbeth Mogensen har gennem sine seks år i kommunen skabt mange flotte resultater inden for sit ansvarsområde, og ydet en meget stor indsats for at få gennemført omstillinger og reformer på kommunens samlede børn- og ungeområde. Det kan der ikke sås tvivl om, siger kommunaldirektør, Lau Svendsen-Tune, i en pressemeddelelse. 

- Men desværre er de faglige resultater på folkeskoleområdet ikke tilfredsstillende, og der er ikke længere den nødvendige tiltro til, at Lisbeth er den rette profil til fremadrettet at sikre de ønskede forbedringer på netop dette vigtige område.

Rekruttering af afløser for Lisbeth Mogensen forventes at ske, så en ny direktør kan tiltræde 1. august 2017.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App