Dårlig timing? Stor troldefestival midt i klovnetrend

Nogen ville mene, det er dårlig timing at afholde en stor troldefestival på Møn, hvor formålet er at skræmme folk, mens uhyggelige klovne hærger.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

I efterårsferien vil alle besøgende i Sydkystdanmark risikere, at møde en grum trold fra egnen.

Sådan skriver VisitSydsjælland-Møn i en pressemeddelelse om en stor troldefestival, som blandt andet finder sted på Møn torsdag aften. Her vil besøgende møde folk iført store troldekostumer.

Og i de seneste uger har trolden på skjult kamera forskrækket gæster rundt omkring på stedet attraktioner. Her er prankvideoerne nået ud til mere end 330.000 personer på Facebook og YouTube.

Men den stort anlagte troldefestival falder midt i en tid, hvor flere perroner iført klonekostumer skræmmer tilfældige mennesker i nattemærket. Det får dog ikke dog ikke Mike Olesen, marketingchef i VisitSydsjælland-Møn, til at miste modet.

Trolden er sød og mild

- I forhold til alt det, der sker med klovne for tiden, og vi går rundt og driller med en trold for tiden, det har vi umiddelbart ikke set nogen sammenligning med. Overhovedet. Vi har selvfølgelig haft det op til efterretning, om det er noget, der vil påvirke folk, men vi kan med det samme se, at folk tager meget godt imod vores trold. Den er meget afvæbnende, den har ikke nogen menneskelig skikkelse, så folk har bare accepteret den, siger Mike Olesen til TV ØST.

- Vi har valgt trolden, fordi den er børnevenlig, den er sød og mild, og der findes utrolig meget troldehistorik i hele destinationen, tilføjer han.

TV ØST sender i aften live på Facebook fra den store troldefestival i Næstved.

Veronica Drud fra Nykøbing Falster var lidt bange for trolden, men de blev hurtigt gode venner.