¨

Brutal drabssag skal for retten - offerets familie håber på hård dom

Betina blev fundet dræbt i denne bolig i Keldby på Møn.

En 29-årig mand skal i dag for Retten i Nykøbing Falster. Han er tiltalt for at dræbe 34-årige Bettina Arnsfeldt Olsen forrige år.

- Jeg håber, at han kommer til at sidde mage år i fængsel. Jeg ved ikke, om han skal have livstid. Men mange år i hvert fald.

Sådan siger Brian Arnsfeldt Hansen på dagen, hvor den mand, som politiet mener dræbte hans 34-årige kusine, skal for retten.

Det er Bettina Arnsfeldt Olsens 29-årige ekskæreste, der er tiltalt for at have begået drabet – og for familien er det hårdt, at sagen nu tages op igen, fortæller Brian Arnfeldt Hansen.

- Vi er mærkede. Det hele kommer jo ligesom op en gang til, efter vi ellers havde fået det hele lidt på afstand. Selvom jeg har kendt til datoen i tre måneder, så føles det ret surrealistisk, at det pludselig er nu, siger han til TV2 ØST.

Vi er mærkede. Det hele kommer jo ligesom op en gang til, efter vi ellers havde fået det hele lidt på afstand

Brian Arnsfeldt Hansen, fætter til Bettina Arnsfeldt Olsen

Tævet og kvalt

Bettina Arnsfeldt Olsen forsvandt i november 2017 på Møn. Hun var meldt savnet i mere end en uge, før politiet fandt hende dræbt og rullet ind i et tæppe under en bordtennisbord på en hems i en lejlighed, som hun var ved at flytte ind i.

Ifølge anklageskriftet foregik drabet muligvis på førersædet af offerets grå Suzuki Swift den 12. eller 13. november 2017.

Her blev Bettina Arnsfeldt Olsen ifølge anklageskriftet først udsat for meget voldsom vold med en stump genstand. Volden var så voldsom, at hun fik mange blødninger i hovedet og brækkede rygsøjlen og et skulderblad. Derefter blev den 34-årig kvinde stranguleret, sandsynligvis ved at få snøret halsen fast til nakkestøtten i bilen, kvalt, og efter et døgns tid blev hun angiveligt gemt i tæppet.

Den retsmedicinske undersøgelse peger på, at den stumpe vold og kvælningen forvoldte døden. Der blev fundet 97 skader på liget.

Artiklen fortsætter under videoen.

03:22

Sådan her lød det, da politiet fandt liget af 34-årige Bettina Olsen den 27. november 2017.

Luk video

Eneste tiltalte

Den 29-årige er den eneste tiltalte i sagen, der behandles ved et nævningeting.

- Jeg synes, at det er dejligt, at der kommer en afslutning på sagen. Jeg tror, at han gjorde det, og jeg håber, at han får en hård straf. Det giver os ikke Bettina tilbage. Men det værste ville være, hvis han slap fri og ville gå på gaden her på Møn om 10 år. Men jeg tror ikke, at han kan komme med formildende omstændigheder i retten, siger Brian Arnfeldt Hansen.

Han fortæller, at det rammer familien ekstra hårdt, at nogle skal vidne i retten i sagen.

- Det er klart, at det ikke hjælper os med at komme videre. Men det er noget, vi skal igennem. Det vil være rart at få sagen afsluttet, siger han.

Den tiltalte nægter sig skyldig.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App