Bror: Dødsulykke i Præstø Fjord var ikke selvmord

Den 17. november blev en mand fundet død i Præstø Fjord. Politiet vurderede i første omgang, at der var tale om selvmord, men det mener mandens familie ikke.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

- Jeg er sikker på, det var et hændeligt uheld, fortæller Micky Spath fra Præstø, som er bror til den afdøde mand.

Hans 43-årig bror blev i sidste uge fundet druknet i Præstø Fjord.

Blev fundet livløs

Han havde ikke været set siden sent mandag aften efter et værtshusbesøg, og da hans træsko blev fundet ved Præstø Havn tirsdag eftermiddag, satte man også en helikopter ind i eftersøgningen.

Tirsdag eftermiddag blev den 43-årige så fundet livløs i vandet, og politiets første konklusion var, at der måtte være tale om et selvmord.

Læs også: Mand fundet død i Præstø Fjord

Sikker på det ikke var selvmord

- Hele vores familie er blevet kontaktet af mange, som har læst, at det skulle være selvmord, siger Micky Spath og fortsætter:

- Men der var ikke noget afskedsbrev, og han var glad aftenen inden, hvor han var på værtshus,

Micky Spath fortæller, at heller ikke den 43-åriges kone har bemærket, at hendes mand skulle være nedtrykt eller ude af balance.

Micky mener i stedet, at hans bror har været godt fuld og så er faldet i vandet.

Rakte måske ud efter sin telefon

- Politiet har fortalt os, at det er normalt ved selvmord, at man efterlader sine egendele og så hopper man i, men det var faktisk kun hans ene træsko, der stod på kajen, den anden lå i vandet, så vi - og politiet - tror nu, at han er faldet i idet, han rakte ud efter sin telefon, som lå på bolværket et stykke forskudt under kajen, hvor han sad, siger Micky Spath,

Han fortæller, at hans bror sandsynligvis befandt sig ved Præstø Havn, fordi han skulle have været hentet af en bekendt, og han så havde sat sig på kajen for at vente på ham.