¨

Brandtomt gennemsøges efter tegn på kvinde

Foto: TV ØST

Brandtomten af en villa i Pollerup på Møn gennemsøges mandag formiddag af teknikere for at udelukke, at en kvinde er indebrændt.

Teknikere og brandfolk gennemsøger mandag formiddag en brandtomt i landsbyen Pollerup på Møn. Målet er at udelukke, at husets kvindelige beboer er omkommet ved en voldsom brand natten til mandag.

Det fortæller TV ØSTs journalist på stedet, der fortæller, hvordan huset gennemsøges meter for meter.

Samtidig leder teknikere efter årsagen til, at der kunne opstå brand i villaen natten til mandag, oplyser vagtchef Ove Kristoffersen fra Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi til TV ØST.

Landsby afspærret

Meldingen om branden i villaen kom klokken 04:46, og politiet har siden uden held forsøgt at få kontakt med husets ejer - en ældre kvinde. Politiet frygter, at hun kan være omkommet ved branden, der undervejs spredte sig til til det stråtækte tag på en naboejendom.

Kvinden har i følge politiet ofte opholdt sig i udlandet - men hun er søndag aften set lufte sin hund i byen.

For at sikre beredskabet arbejdsro har politiet valgt af lukke for trafikken til størstedelen af Pollerup, der ligger øst for Stege. 

Det ulmer stadig i villaen, der er totalt udbrændt. Nabohuset meldes dog reddet, selvom størstedelen af taget er brændt eller fjernet.

Mandag formiddag var både mandskab fra Vordingborg Brandvæsen, Beredskabsstyrelsen og Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi fortsat indsat i indsatsen på stedet.

Læs også: Voldsom brand rammer huse i landsby - kvinde savnes

00:55 Luk video

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App