Borgmestre vil sikre kaserne

Vordingborgs borgmester allierer sig med borgmestre fra andre kommuner for at sikre Vordingborg Kasernes fremtid.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Vordingborgs borgmester, Knud Larsen (V), har allieret sig med borgmestrene i de omkringliggende kommuner for at støtte op om Vordingborg Kaserne. Det skriver Sjællandske.

Det drejer sig om borgmestrene fra Faxe, Næstved, Guldborgsund og Lolland, der sammen appellerer til Christiansborg om, at de ikke skal fyre eller skære yderligere i budgettet på kasernen.

Læs også: Borgmester kræver svar om kasernefyringer

Knud Larsen mener, at Christiansborgs politikere tager livet af kasernen, skriver Sjællandske.

3. marts i år lukkede Det Danske Internationle Logistik Center, DANILOG, på kasernen. Det betød, at 300 stillinger forsvandt, fordi de enten blev nedlagt eller flyttet til Jylland. Det er den udvikling, borgmestrene er bange for, vil fortsætte.  

Fremtid bliver diskuteret

Om en måned kommer forsvarsminister Nicolai Wammen (S) til Vordingborg. Her vil fremtiden for kasernen blandt andet være på dagsordenen. I den diskussion har Vordingborgs borgmester fuld opbakning, ifølge Carsten Rasmussen (S), der er borgmester i Næstved Kommune. Han mener ikke, at fyringer på kasernen kun går ud over Vordingborg. 

- Det er et problem, for ikke nok med, at folk flytter herfra. De flytter jo heller ikke hertil, hvis der ikke er noget at komme efter, siger Carsten Rasmussen.

Læs også: Over 300 stillinger forsvinder fra Vordingborg Kaserne

Læs artikel fra Sjællandske her