Borgmester: Uforståeligt, at Martin er væk

Borgmester i Vordingborg Kommune, Knud Larsen (V) fortæller, at han med stor sorg har modtaget nyheden om 2. viceborgmesters død.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Det vælter ind med mindeord om 31-årige Martin Leider Olsen, som tirsdag blev bekræftet død ved et ligsyn. 2. viceborgmesteren forsvandt den 17. februar og borgmester i Vordingborg Kommune,  Knud Larsen (V) skriver, at han har modtaget nyheden med stor sorg. 

- Vores tanker går til Martins nærmeste familie og venner, som efter måneders ubærlig venten, nu har modtaget det triste budskab om Martins bortgang.

Vi har i kommunalbestyrelsen mistet en god og dygtig kollega. Martin var spidskandidat for Socialdemokraterne og blev ved kommunalvalget i november 2014 valgt ind med et flot stemmetal. Det var Martins første periode i kommunalbestyrelsen, hvor han var 2. viceborgmester og havde plads i udvalget for Økonomi, Planlægning og Udvikling og i Erhvervsudvalget.

Allerede inden Martin blev valgt ind i kommunalbestyrelsen arbejdede han utrætteligt for at skabe og fastholde arbejdspladser i Vordingborg Kommune. Han deltog blandt andet meget aktivt i kampen for at at bevare DTU’s Viruslaboratorium på Lindholm og kæmpede for at sikre så mange danske arbejdspladser som muligt i forbindelse med opførelsen af den kommende nye Storstrømsbro.

Vi havde alle i kommunalbestyrelsen, uanset partifarve, set frem til at samarbejde med Martin om at sikre Vordingborg Kommunes udvikling de næste fire år. Sådan bliver det desværre ikke. Det er uforståeligt og meget trist, at Martin ikke er blandt os længere. 

Æret være Martin Leider Olsens minde.

Sådan skriver borgmester Knud Larsen på vegne af Vordingborg Kommunalbestyrelse og oplyser også, at at de vil begynde førstkommende møde med et minuts stilhed for Martin Leider Olsen. 

Også hos Vordingborg Gymnasium, hvor den afdøde viceborgmester blandt andet underviste i samfundsfag, har man  svært ved at forstå nyheden. 

- Det er jo et stort tab for skolen og det er en frygtelig begivenhed, i særdeleshed for hans familie, siger rektor Ib Brøckner. Han fortæller også, at flaget foran skolen nu er gået på halvt.