Bølge af tricktyverier rammer regionen

3 ældre medborgere blev onsdag udsat for tricktyverier i vores region.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Ældre medborgere er højt profilerede mål for en række tricktyve, der i øjeblikket hærger i vores område.

Onsdag blev 3 borgere ramt at tyveriet.

Det viser døgnrapporterne fra Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi og Midt- og Vestsjællands Politi.
 
Ville sælge billeder
 
Det første tricktyveri fandt sted onsdag klokken 13 i Vordingborg, hvor en ukendt mand bankede på hos en 85-årig mand, og ville forsøge at sælge nogle malerier. Her blev et kontant beløb stjålet fra manden af en ca. 20-årig mand der beskrives som værende 175 centimeter høj, hvid i huden, men med kort, sort hår. Manden talte dansk med accent.

En halv time senere var den gal igen, ikke langt derfra.

Her blev en 83-årig kvinde fra stjålet sine smykker, mens hun befandt sig ude foran plejehjemmet på Ringstedvej i Fjenneslev. Her var det en udenlandsk kvinde kommet hen til hende og havde give hende et knus og nogle ”gule” smykker. Kort efter var den udenlandske dame væk, og det samme var den 83-åriges halskæde og armbånd. Politiet hører gerne fra vidner.
 
Stjal penge fra pung i rullator
  
Onsdag eftermiddag omkring 15.30 var den gal i Holbæk.

Her ringede en kvinde på døren, og præsenterede sig som værende ansat i hjemmeplejen.

Herefter tog de sig en snak om hjemmeplejen på hjemmets terrasse i omkring et kvarter, hvorefter kvinden forlov rummet. Imens var hun blevet frastjålet en halskæde og et armbånd af guld, der begge er arvestykker – og der var blevet stjålet et større kontant beløb fra kvindens pung, der lå i en rulator i stuen.

Kvinden beskrives som 30-35 år, 170-175 cm, Spinkel af bygning, mørk i huden med brunt, mellemlangt hår. Talte dansk, og var iført lange bukser, striktrøje samt hvidt tørklæde.