Bøderegn i Præstø - hvert tredje minut blev en fartsynder blitzet

Der var tirsdag fartkontrol på Jungshovedvej i Præstø, som resulterede i blandt andet 22 klip i kortet og en frakendelse af kørekortet.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Der blev tirsdag givet gas i Præstø, og det endte med at have konsekvenser for 92 ud af 744 bilister, som blev kontrolleret af politiets fotovogn på strækningen sydøst for Præstø.

Ud af de 744 bilister, som Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi nåede at tjekke på fire en halv time, de var til stede i området, mistede én person kørekortet, 22 fik et klip og 69 modtager snart en fartbøde i e-boks.

Man må køre 60 km/t på Jungshovedvej og den største fartsynder var helt oppe på 103 km/t og fik derfor frakendt kørekortet.

Penge i kassen hvert tredje minut

I de fire en halv time, som politiet havde opstillet fotovognen, blev der i gennemsnit blitzet hvert tredje minut. Det har med andre ord ikke været kedeligt at være færdselsbetjent tirsdag.

Kenneth Lund-Jensen, som er leder af Lokal Efterforskning hos Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi, fortæller, at det desværre var forventeligt på den strækning.

storgade sorø
Læs også
Flere tricktyverier begået ved højlys dag
storgade sorø
Læs også
Flere tricktyverier begået ved højlys dag

- Det er ikke første gang, vi fanger så mange fartsyndere på Jungshovedvej, fortæller han.

Politiet har i uge 41 gjort en stor indsats for at stoppe fartbøller på Sydsjælland, men selvom vi skriver uge 42 i dag, er der altså stadig risiko for at blive blitzet af en fotovogn, hvis man overskrider hastighedsbegrænsningerne.

Under kampagnen i sidste uge, blev 6900 bilister taget for at køre for stærkt.Nyhedsoverblik