¨

To biler smadrer sammen i Vordingborg: Vejen er åben igen

00:47

Brandfolk er ved at klippe føreren af den sorte bil ud, mens ambulancereddere gør klar til transport mod hospitalet.

1 af 3

Trafikken er igen åben på Københavnsvej i Vordingborg efter en ulykke tidligere afspærrede vejen. To er kørt på sygehuset.

Fredag omkring klokken 13:30 kørte to biler sammen på Københavnsvej i Vordingborg. Det resulterede i, at vejen måtte afspærres - men den er igen åbnet for trafik.

Umiddelbart er ingen af de implicerede kommet alvorligt til skade lyder det fra Sydsjælland- og Lolland-Falsters Politi.

Dog blev den ene bilist klippet fri af sin bil. Men det er ifølge politiet en standard procedure, hvis nogle klager over smerter i nakke eller ryg.

- Der er to, som er kørt på sygehuset med ondt i hovedet og nakken, men umiddelbart skønner vi, at der ikke er sket nogen personskade, lyder det fra vagtchef ved Sydsjælland- og Lolland-Falsters Politi Ove Kristofferne.

Ulykken skete ved, at den ene bil er kørt op i den foran kørende bag fra. Men hvordan det kunne lade sig gøre, kan politiet ikke sige noget om på nuværende tidspunkt, da deres patrulje på stedet fortsat er ved at afklare omstændighederne.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App