Benzin til 6 kroner - ny tankstation indvies med spottilbud

En ny Shell tank i det nye Business Park Vordingborg indvies i eftermiddag. Det bliver fejret med billigt brændstof til de hurtige.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Fredag eftermiddag bliver en ny Shell Express tankstation officielt åbnet, som ligger ved Sydmotorvejens afkørsel 41 i det nye erhvervsområde Business Park Vordingborg.

Og det bliver fejret med benzin til halv pris.

Det oplyser virksomheden DCC Energi, som står bag Shell tankstationerne i Danmark, i en pressemeddelelse.

udklip.jpg
Læs også
Stor erhvervspark på vej - den gyldne måge lander ved Vordingborg
udklip.jpg
Læs også
Stor erhvervspark på vej - den gyldne måge lander ved Vordingborg

Som de selv skriver, markeres det med en fire timers lang prisfest fra kl. 13. Efter den officielle åbning vil man nemlig kunne få billig benzin og diesel til 5,90 kroner per liter. Normalt ligger benzinprisen for tiden på omkring 11-12 kroner, mens man skal give 10 kroner for en liter diesel.

quote Til åbningsfesten er et hold af tankpassere klar med diesel og benzin til langt under normal pris. Så vi forventer stor travlhed i området omkring tankstationen hele fredag eftermiddag

Søren Møller Maretti, retaildirektør, DCC Energi

Forventer travlhed

Arrangørerne bag prisfesten på tankstationen forventer, at der bliver travlt ved pumperne. Det forklarer Søren Møller Maretti, som er retaildirektør i DCC Energi.

- Det nye anlæg ved Vordingborg er den første af flere stationsåbninger i efteråret. Som det er tradition, fejrer vi nye Shell tankstationer med ekstra lave priser på brændstof, udtaler Søren Møller Maretti i pressemeddelelsen.

tog storebælt
Læs også
DSB mister passagerer:
Togrejsende opgiver at tage toget over Storebælt
tog storebælt
Læs også
DSB mister passagerer:
Togrejsende opgiver at tage toget over Storebælt

- Til åbningsfesten er et hold af tankpassere klar med diesel og benzin til langt under normal pris. Så vi forventer stor travlhed i området omkring tankstationen hele fredag eftermiddag, tilføjer han.

Det hele sker klokken 13.00, hvor Vordingborgs borgmester Mikael Smed (S) klipper snoren.

Tilbuddet på den billige benzin og diesel gælder frem til fredag klokken 17.00.