Assisterende landstræner var studievært på TV ØST: Det er nostalgisk

Efter et job som studievært på TV ØST fortsatte Peter Bonde som assisterende landstræner for fodboldlandsholdet. Lørdag vendte han tilbage for en stund til fødselsdagsfejring.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

I 16 år var Peter Bonde assisterende landstræner for fodboldslandets, men tidligere i sin karriere slog han sine folder som studievært på sporten på TV ØST. Lørdag vendte den tidligere ansatte tilbage til tv-stationen for en stund i forbindelse med den store fødselsdag.

- Jeg blev ansat i 92’ samtidig med, at jeg var skolelærer i Præstø, fodboldtræner i Kalundborg og studievært i Vordingborg, så jeg havde et fint kørselsregnskab, fortalte han til Sille Roulund til dagens reception, hvor han også besøgte studiet, som har forandret sig noget siden 90’erne.

- Jeg kan huske den jingle, hver gang vi skulle starte, den holdte jeg af, så det er da nostalgisk, lyder det fra Peter Bonde.

Den tidligere studievært har netop afsluttet sit job som assisterende landsholdstræner. Han regner med at fortsætte i samme spor indenfor talentudvikling.

Du kan se Peter Bonde til dagens fødselsdagsfest og som studievært i 1992 ved at klikke øverst på siden.