¨

Ansatte giver dagsløn til handicapdanser

Foto: TV ØST

De ansatte på Pizzaria Det Gyldne Hjørne i Vordingborg har besluttet at give fredagens løn til 15-årige Marie Christiansen, der sidder i kørestol.

I forvejen har Det Gyldne Hjørne brugt deres facebookside til at starte en indsamling til Marie Christiansen. Pizzariaet har lavet en speciel Maries Pizza, hvoraf de 10 kroner af prisen går til den 15-årige. Derudover har pizzaria-ejer Bülent Kirkan af egen lomme givet 3.000 kroner til pigen.

Nu er der mere hjælp på vej. De ansatte i pizzariaet har besluttet at donere fredagens løn til at hjælpe Marie Christensen.

I påsken bliver der i Holland afholdt en turnering i kørestolsdans, som er Marie Christiansens store hobby - men familien Christiansen har ikke råd til at få Maries kørestol og andre hjælpemidler fragtet til derned. Derfor er pizzaria-ejeren og nu også de ansatte gået ind i kampen for at samle penge ind til projektet.

På sin facebookside skriver indehaveren:

 - Er så stolt af mit personale!! De har taget en vigtig beslutning idag. Hver især donerer de dagens løn til Marie;)) Er så glad på Maries vegne og taknemmelig for at arbejde med så betænksomme kolleger:)

Lønnen fra de 6 ansatte bliver omkring 2.000 kroner efter skat og dermed er den samlede indsamling oppe på omkring 10.000 kroner. Marie Christiansen skal bruge cirka 15.000 kroner for at få sine hjælpemidler med til Holland. 

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App