63-årig mand blev bagbundet under hjemmerøveri på Møn

En 63-årig mand blev i nat overrasket af fire gerningsmænd, der bagbandt ham og gennemsøgte hans hjem i Klintholm Havn på Møn.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi var søndag talstærkt til stede nær Klintholm Havn på Møn. Politiet havde blandt andet hunde med til undersøge et område omkring Lundevang Gårdbutik.

Det viste sig at være på grund af et hjemmerøveri.

Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi modtog søndag klokken 06:21 anmeldelse om, at en 64-årig mand havde været udsat for røveri hjemme hos sig selv på Klintholm Havnevej på Møn.

Det skriver politiet i en pressemeddelelse.

Ifølge politiet brød fire gerningsmænd et vindue op omkring klokken 02:00. Herefter trængte de ind og var voldelige overfor den 63-årige mand. 

Blev bagbundet

Beboeren blev bagbundet af hjemmerøverne, hvorefter de gennemsøgte huset. Politiet fortæller, at de formentlig har tilegnet sig et mindre pengebeløb, inden de stak af igen.

Det vides ikke, hvordan røverne flygtede, og signalementet af de fire gerningsmænd er også ret sparsomt.

Efter nogen tid lykkedes det den 63-årige mand at gøre sig fri, så han kunne tilkalde politiet. 

Han er ikke kommet fysisk tilskade under røveriet.

 
  Foto: Per Rasmussen

Politiet søger vidner

De fire hjemmerøvere beskrives som værende i alderen 18-22 år, mellem 170 og 180 centimeter høje, spinkle og iført mørkt tøj. De talte i øvrigt dansk med udenlandsk accent, oplyser politiet.

Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi søger vidner, der i tidsrummet 00:00 til cirka klokken 06:00 søndag morgen har været i området omkring Busemarke og Klintholm Havn.

Hvis man har bemærket mistænkelige personer eller køretøjer i dette område, så bør man kontakte politiet.

Det kan gøres på telefon: 1-1-4.

Denne artikel er opdateret
Clock05. nov 2017, kl. 15:21
Oplysninger om, at der er tale om et hjemmerøveri.