¨

58 nye medarbejdere til Vordingborg

Sådan ser det ud, når de ansatte fra Udbetaling Danmark i Vordingborg byder de nye velkommen. Foto: TV ØST

I dag blev 58 nye og gamle medarbejdere fra Arbejdsmarkedets Erhvervssikring i København budt velkommen af Udbetaling Danmark i Vordingborg med sang.

58 nye medarbejdere havde I dag første arbejdsdag i Vordingborg. Det skyldes at Arbejdsmarkedets Erhvervssikring i København nu flytter en af deres afdelinger til Vordingborg i forbindelse med udflytning af statslige arbejdspladser.

Ud af de 58 personer er 32 nyansatte og 26 er gamle medarbejdere, der har valgt at flytte med fra Arbejdsmarkedets Erhvervssikring I København. De kommer til at dele lokaler med Udbetaling Danmark, der i forvejen hører til i Vordingborg.

- Det er mit første fuldtidsarbejde, så jeg er meget spændt. Da jeg hørte, at der ville være en ny rekruttering, så håbede jeg på at komme til samtale, og det gjorde jeg, så jeg er helt frisk på det her, siger Esra Arslan, som er en af de nyansatte medarbejdere.

Rejsetid er ingen hindring

Selvom der er næsten 100 kilometer mellem København og Vordingborg, skyndte Esra Arslan sig at søge jobbet.

- For mig har det ikke handlet om geografisk beliggenhed. For mig handler det om trivsel og de arbejdsopgaver, jeg kommer til at beskæftige mig med, siger Esra Arslan.

Både de udflyttede medarbejdere og de nyansatte skal arbejde I Udbetaling Danmarks lokaler. Og her har medarbejderne fra Udbetaling Danmark forberedt en velkomstsang.

- Der er en god ånd her i huset, og den skal de mærke lige fra starten, så de bliver taget imod med sang, fortæller Jane Moeskjær fra Udbetaling Danmark.

Arbejdsmarkedets Erhvervssikring flytter til  Vordingborg I tre etaper, så ud over denne flytning, vil de flytte to gange yderligere i løbet af de næste to år.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App