58 nye medarbejdere til Vordingborg

I dag blev 58 nye og gamle medarbejdere fra Arbejdsmarkedets Erhvervssikring i København budt velkommen af Udbetaling Danmark i Vordingborg med sang.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

58 nye medarbejdere havde I dag første arbejdsdag i Vordingborg. Det skyldes at Arbejdsmarkedets Erhvervssikring i København nu flytter en af deres afdelinger til Vordingborg i forbindelse med udflytning af statslige arbejdspladser.

Ud af de 58 personer er 32 nyansatte og 26 er gamle medarbejdere, der har valgt at flytte med fra Arbejdsmarkedets Erhvervssikring I København. De kommer til at dele lokaler med Udbetaling Danmark, der i forvejen hører til i Vordingborg.

- Det er mit første fuldtidsarbejde, så jeg er meget spændt. Da jeg hørte, at der ville være en ny rekruttering, så håbede jeg på at komme til samtale, og det gjorde jeg, så jeg er helt frisk på det her, siger Esra Arslan, som er en af de nyansatte medarbejdere.

Rejsetid er ingen hindring

Selvom der er næsten 100 kilometer mellem København og Vordingborg, skyndte Esra Arslan sig at søge jobbet.

- For mig har det ikke handlet om geografisk beliggenhed. For mig handler det om trivsel og de arbejdsopgaver, jeg kommer til at beskæftige mig med, siger Esra Arslan.

Både de udflyttede medarbejdere og de nyansatte skal arbejde I Udbetaling Danmarks lokaler. Og her har medarbejderne fra Udbetaling Danmark forberedt en velkomstsang.

- Der er en god ånd her i huset, og den skal de mærke lige fra starten, så de bliver taget imod med sang, fortæller Jane Moeskjær fra Udbetaling Danmark.

Arbejdsmarkedets Erhvervssikring flytter til  Vordingborg I tre etaper, så ud over denne flytning, vil de flytte to gange yderligere i løbet af de næste to år.

play
Hans Jørgen Kolmos

Professor om britisk virusvariant på plejehjem: - Bekymrende, men ikke uventet

play
Kildemarkscenteret i Næstved

Tre beboere smittet med britisk coronavariant på plejehjem i Næstved

play
trelleborg

Vikingeborg vil på verdensarvsliste – kan fordoble besøgstallet

play
Louise Hvitfeldt Hansen Nykøbing Falster

Corona får flere unge til at føle sig ensomme: - Hele ungdomsårgangen er presset

play
dtu.1

Opsendelse af rumsonder gik som planlagt – landede uden for Stenlille

playliveblog
Coronavirus

Seneste nyt om coronavirus: Regeringen vil indføre krav om isolation efter rejser

Se flere