35 nye job kommer til Vordingborg

En del af Arbejdsskadestyrelsen flytter til Vordingborg, og allerede efter sommerferien bliver de første 35 stillinger slået op.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Hidtil har planen været, at flytningen af Arbejdsskadestyrelsen skulle ske omkring juli næste år. Men allerede efter sommerferien slår ATP, som styrelsen kommer til at høre under, 35 stillinger op. Det skriver Sjællandske.

- De nye kolleger skal starte den 1. november. Det har hele tiden været planen at bygge arbejdspladserne i Vordingborg og Haderslev op i tre bølger, så vi skaber så meget ro som muligt, både til oplæringen af de nye kolleger og til den igangværende sagsbehandling, siger ATP's koncerndirektør Lilian Mogensen til avisen.

Til gengæld kommer hele udflytningen til at blive forsinket med halvandet år. Den er nemlig udskudt til 1. januar 2019, så medarbejderne på Østerbro får mulighed for at blive der indtil udgangen af 2018.

Baggrunden er, at folk flygter fra Arbejdsskadestyrelsen. Omkring 60 af de cirka 400 ansatte har siden oktober sagt op.

Vordingborg Kommunes kommunaldirektør, Lau Svendsen-Tune,  har dog tillid til, at stillingerne bliver flyttet ud, så snart det kan lade sig gøre.

- Det skal jo også gøres med respekt for de mennesker, der har sager i Arbejdsmarkedsstyrelsen. Deres sager må helst ikke forlænges yderligere. Og styrelsen skal også kunne hænge sammen, siger han til Sjællandske.