32-årig mand sigtet for brandstiftelse

Politiet har anholdt og sigtet en 32-årig mand for brandstiftelse, efter at en skraldemand mandag morgen opdagede ild i en lejlighed i Vordingborg.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

En årvågen skraldemand er årsagen til, at politiet mandag morgen kunne anholde en 32-årig mand og sigte ham for at sætte ild til en lejlighed.

Klokken 5.48 opdagede skraldemanden, at der luskede en person rundt i baggården ved lejlighederne på Algade, og kort tid efter kom en ældre herre ud og fortalte, at hans hjem brændte.

Skraldemanden slog alarm og fulgte efter den mistænkelige mand, mens beboerne blev evakueret. Herefter kunne politiet anholde og sigte den 32-årige mand, som kommer fra Odense.

Fremstilles klokken 14

Vicepolitikommissær Steen von Würden fra Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi siger til TV2 ØST, at branden er startet på et toilet, som der er direkte adgang til fra baggården.

Den 32-årige har tilsyneladende ikke nogen relation til boligområdet eller nogen af beboerne der, så hvad der er motivet til ildspåsættelsen er stadig uklart. Det bliver måske belyst, når manden klokken 14 skal fremstilles i grundlovsforhør.

Mest læste

play
D76BCCA3-363B-4FF7-B752-4C679324E822

Nye afsløringer om drabet på Oringe: Stine lå død i en time, inden personale slog alarm

play
Drab i Slagelse

Kvinde dræbt i Slagelse - mand anholdt

play
Esso-tank

Drengedrøm til salg: Nu kan du købe en Esso-tankstation fra 1961

play
Drab i Slagelse

Mand fængslet for at dræbe ekspartner: Havde skænderi om søn

play
spar

Malene fik to minutter til at tømme en købmand: - Det gik skidegodt

Se flere