24-årig fortsat i livsfare

Den 24-årige mand, der mandag var involveret i en ulykke på Sydmotorvejen ved Vordingborg, er fortsat i livsfare. Den unge mand er fra Nakskov.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Tidligt tirsdag morgen er den 24-årige mand, som mandag eftermiddag blev bragt til Rigshospitalet efter en ulykke på Sydmotorvejen, fortsat i kritisk tilstand. Det fortæller vagthavende ved Sydsjællands- og Lolland Falsters Politi.

Det har endnu ikke været muligt for politiet at snakke med de to tilskadekomne, så det er endnu uvist, hvorfor ulykken skete.

Begge tilskadekomne fra Lolland

Mandag eftermiddag kørte en mindre varebil op i en lastbil mellem afkørsel 40 og 41 på Sydmotorvejen. Den 24-årige passager fik alvorlige kvæstelser i hovedet og blev bragt til Rigshopitalet. Politiet oplyser, at der er tale om en mand fra Nakskov.

Varebilens 23-årige chauffør, som er fra Horslunde, blev også kvæstet ved ulykken, der fandt sted omkring klokken 15.40.  Han blev kørt med udrykning til Nykøbing Falster Sygehus, men skulle ifølge politiet være i en stabil tilstand.

Chaufføren af den påkørte lastbil skulle ikke være kommet til skade ved ulykken.

Skabte lang kø

Ulykken og oprydningen efter den skabte lange køer på Sydmotorvejen i sydgående retning. Først blev den helt spærret, og efterfølgende trak oprydningsarbejdet ud, fordi en bilinspektør skulle inspicere på ulykkesstedet. Det ene spor blev åbnet, men først ud på aftenen kunne trafikken igen forløbe som normalt.