¨

17-årig fotokunstner med egen udstilling i Vordingborg

Foto: TV ØST

Benjamin Ingvorsen drømmer stort og er allerede godt på vej med sit store fototalent. Han har nemlig allerede åbnet egen udstilling i Vordingborg.

Benjamin Ingvorsen fra Vordingborg er kun 17 år gammel og kan allerede prale med sin helt egen fotoudstilling fyldt med egne værker.

-   Altså grunden til, jeg tager billeder er i hvert fald fordi, jeg ikke kan lade være, siger han på et af sine yndlingssteder at fotografere, nemlig lystbådehavnen i Vordingborg.

Siden han var ni år gammel har kamera og motiverne omkring ham været hans åndehul. Og selvom han ikke engang officielt er voksen endnu, har han allerede formået at stable sin helt egen fotoudstilling med 46 værker på benene i Kulturarkaden i Vordingborg.

-   Jeg har samlet de billeder, som gav mest mening at udstille og jeg syntes, at der er noget over hvert et billede, fortæller han.

Benjamin Ingvorsen har taget billederne til sin udstilling de seneste tre år og det er billeder af både natur og mennesker fanget i både Italien, Frankrig og selvfølgelig på Sydsjælland.

Til dagligt går den unge kunstner på Film og Animationslinjen på Talentskolen i Næstved. Gymnasiet er der ingen planer om. Benjamin Ingvorsen drømmer nemlig om en karriere som filmfotograf i Hollywood.

Du kan se Benjamin Ingvorsens udstilling på Kulturarkaden hele januar og til april rykker billederne så til Café Emma. 

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App