Gourmetkokken, assistenttræneren og den unge musikstjerne

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

Musik, mad og fodbold - det er, hvad Magasinet ØST byder på i denne omgang. Studiet får nemlig besøg af en af regionens bedst kendte gourmetkokke, en lokal fodboldlegende, og en af de nye unge stjerner indenfor musikken. Velkommen til.

Peter BondeI februar 2014 blev Peter Bonde forlænget som assisterende landstræner for landsholdet. Vi snakker blandt andet med ham om hans vej ind i fodbold, om hans forhold til Morten Olsen og om hans tid i Næstved Boldklub. Og lidt om hans fortid som sportsvært på TV2 ØST.

Claus HenriksenClaus Henriksen er chefkok på Dragsholm Slot og er et stort navn i gourmetkredse. I udsendelsen viser han eksempler på gode danske kvalitetsgrøntsager, som han bruger i sit køkken.

Kristoffer Hyldtoft og Peter KochPeter Koch er medstifter af Vordingborg Ungdomsmusikfestival (VUMF), og vi taler med ham om baggrunden for festivalen, der i år kan fejre 25. års jubilæum og som løber af stablen den 5. april 2014. Kristoffer Hyldtoft var med på festivalen sidste år, hvor han sammen med sit band The Elephant Suit vandt publikumsprisen. I udsendelsen spiller han nummeret "Let's go" af Hank Ballard and the Midnighters.


Nyhedsoverblik