Klovnen, sangeren og kokken

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

En hospitalsklovn, en ung sangskriver og en Danmarksmester i kokkekunst. Det er de tre spændende gæster, som er med  i denne uges Magasinet Øst

Kirsten CeniusKirsten Cenius blev nok kendt af de fleste som Anna og Lottes mor i "Børnetimen". Men selvom hun i dag har rundet de 70 år, så er engagementet for børnene ikke blevet mindre. I de sidste 12 år har hun dog optrådt i en helt anden rolle. Hun har nemlig hver uge lagt vejen forbi børneafdelingerne i Nykøbing Falster og Næstved som Klovnen Karla.Vi taler med Kirsten Cenius om de udfordringer og glæder, rollen som hospitalsklovn har givet hende.

Mathilde FalchMathilde Falch er en ung sanger og sangskriver, der den 8. marts udgav sit andet album. Det andet album er ligesom det første udgivet af hende selv på hendes eget pladeselskab "Just for the Record".I programmet kan I høre mere til den unge musiker, der voksede op Gammel Kalvehave på Sydsjælland. Som datter af Michael Falch i et hjem, der var fyldt med musik.I kan se mere til Mathilde Falchs musik på hendes hjemmside mathildefalch.dkHvis I vil se hende live, så spiller hun den 12 april på Stars i Vordingborg.

Flemming EnkebølleFlemming Enkebølle er en vaskeægte Danmarksmester. Han vandt i år DM for konferencekokke og skal nu repræsentere Danmark ved VM i USA. Til dagligt arbejder Flemming på Comwell Sorø Storkro, men de må altså undvære ham nogle dage, når han skal vise amerikanerne, hvad han kan. VM løber af stablen den 20. marts, og Flemming er gået i skarp træning. I studiet viser han os, hvordan en rigtig vinderret ser ud.


Nyhedsoverblik