¨

Debat: Sorø trænger til byfornyelse

Foto: Alternativet Sorø

Vi skal være ambitiøse, tænke nyt og tænke strategisk for byfornyelse af Sorø.

Af Niels Aalbæk Jensen, Irene Juul Vissing og Niels Levinsen (AL), Sorø Kommune

Der er nu gennemført helhedsplaner i Stenlille, Dianalund og Ruds Vedby. I det nye år er der tanker om også at igangsætte helhedsplaner i Fjenneslev og på Frederiksberg.

Men Sorø trænger altså gevaldigt til en byfornyelse.

Sidste gang det skete var i 1991. Vi skylder Sorø mere opmærksomhed. Alternativet vil derfor arbejde for, at der gennemføres en ambitiøs byfornyelse i den kommende valgperiode.

Hvad kan vi mon finde på i Sorø? Hvordan drømmer du om, at torvet og bymidten i Sorø kommer til at se ud i fremtiden?

I Alternativet vil vi lytte til borgerne og igangsætte efter grundig dialog med alle interessenter for at skabe den bedste udvikling for Sorø. Vi tror på, at torvet skal tilføres meget mere liv. Der skal tillades servering fra den nye ølbar og Valencia, for det er da torvet, man mødes på.

Men der skal også være noget, der ikke koster penge, men som trækker børn og godtfolk til, så de kan sidde og slappe af, mens børnene leger.

Vi skal være ambitiøse, tænke nyt og tænke strategisk for byfornyelse af Sorø, for eksempel vil vi sikre de bedste rammevilkår for butikkerne i Sorø midtby.

Lad os gøre Sorø stærkere for alles bedste.

DELTAG I DEBATTEN

Send dit debatindlæg forsynet med navn, adresse, parti eller liste, eventuelt stilling, telefonnummer og foto til: debat@tveast.dk

Redaktionen forbeholder sig ret til at forkorte og redigere.
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App