Debat: Der skal stor fokus på demente

De er meget plejekrævende, og derfor skal vi have stor fokus på den gruppe mennesker.

Tema: Valgdebat
uniE095 Mere om tema
Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Af Per Roos (V), Ringsted Kommune

Gode rammevilkår for erhvervslivet skal sikre vækst og beskæftigelse. Dette skal ske ved den vedtagne gradvis nedsættelse af dækningsafgiften og hurtig sagsbehandling.

Mere beskæftigelse skaber bedre økonomi for kommunen, øget beskæftigelse betyder også yderligere bosætning. Vi har attraktive huse og grunde i kommunen.

Vi skal være gode til at udnytte vores unikke placering på Midtsjælland med den gode infrastruktur. 

Jeg vil arbejde for, at helhedsplanen for Ringsted Sportscenter bliver gennemført. Der skal være gode rammer for idrætten og fritidslivet.

Udnytte vores attraktive natur, skove og mange cykelstier i naturområderne.  Jeg vil arbejde for at værne om de mange værdier, der er i de enkelte lokalområder.

Jeg vil være garant for et godt ældreliv. Indføre velfærdsteknologi, hvor det giver mening, for at give den plejekrævende et bedre liv, så de kan bo længst muligt i eget hjem. Inddrage frivillige mere end vi gør i dag på ældreområdet. Udnytte de økonomiske resurser inden for ældreområdet bedst muligt til gavn for de ældre. Der etableres sundhedscenter ved Knud Lavard Centret.

Jeg vil arbejde for at der er stor fokus på demente, da der desværre bliver flere og flere af dem. De er meget plejekrævende, og derfor skal vi have stor fokus på den gruppe mennesker.

Jeg vil arbejde for borgerinddragelse, hvor det giver god mening at spørge borgerne.  Jeg mener, det er rigtig vigtig at lytte til borgerne for at høre deres mening.

Jeg vil arbejde for gode og attraktive skoler og gode pasningstilbud til vores børn.

Jeg vil arbejde for, at Ringsted Kommune har en god og solid økonomi. Jeg vil arbejde for at skatterne på sigt kan sættes ned, så vi bliver en endnu mere attraktiv by for såvel virksomheder som borgere.

Sæt derfor kryds ud for mig på Venstres liste. Det er en sikker stemme for stabilitet og engagement.

DELTAG I DEBATTEN